Nieuws

AanbiedenPetitieAPP

Petitie aangeboden aan Aviapartner Passage

22 juli 2014

Afgelopen donderdag 17 juli heeft een delegatie van Aviapartner op een respectvolle manier een petitie aangeboden aan Franske Keuter, Manager Passage Aviapartner. In de petitie zijn de vele roosterproblemen aangekaart, die al lange tijd spelen en tot op heden nauwelijks zijn verbeterd.

Daarbij hebben we aangegeven dat wij, de collega’s, graag willen dat Aviapartner naar ons luistert, ons betrekt in het roosterbeleid en ons echte inspraak geeft. Wij hebben dan ook duidelijk kenbaar gemaakt, dat wij namens de medewerkers met Aviapartner om de tafel willen zitten om deze problematiek te bespreken.

Aviapartner heeft de petitie ook echt in ontvangst genomen: een eerste stap in de goede richting. We hebben daarop aangegeven dat we binnen twee weken een inhoudelijke reactie verwachten. APP heeft toegezegd dat dat die er zal komen. We wachten het af. Samen zorgen we voor verbetering, want collectieve kracht geeft macht.

Artikel afdrukken