Nieuws

WP_20150318_007

Beveiligers I-Sec maken statement: “We zijn het zat!”

19 maart 2015

Woensdag 18 maart hebben de beveiligers van I-Sec een statement gemaakt bij hun directie: “We zijn het zat! Of het nu gaat om de veel te lange sta-tijden, te korte pauzes of breaks, tijdelijke contracten, geen waardering, te weinig vrouwen op de lanes, actuele beveiligingsmaatregelen die de werkdruk verhogen, het raakt ons allemaal…!”

De I-Sec-ers overhandigden general manager Mart Vergouwen de resultaten van een enquête onder hun collega’s. En die spreken voor zich. Te lange statijden, te korte pauzes, hoge werkdruk, het zijn de probleem waren alle I-Sec-ers dagelijks mee te maken hebben en waar, ondanks herhaalde verzoeken, niks door I-Sec aan gedaan wordt.

“I-sec zegt dat haar deur altijd openstaat voor haar werknemers en dat wij de dingen waar we mee kampen altijd kunnen aangeven en dat jullie openstaan voor overleg. Maar niets is minder waar! Wij worden de afgelopen maanden steeds  afgewimpeld. Ook krijgen wij geen inhoudelijke reacties op onze vragen. En dat zijn wij zat!”, zeggen de beveiligers in hun statement.

Vergouwen erkende de problemen op de werkvloer en heeft toegezegd de beveiligers als gesprekspartner serieus te nemen. Vrijdag 27 maart geeft I-Sec de beveiligers inhoudelijke antwoorden op de vragen die al bij het bedrijf liggen.

Artikel afdrukken